NN Marathon Rotterdam

Project is afgesloten

Er zijn meer dan 30.000 Rotterdamse kinderen die niet kunnen sporten, omdat hun ouders de contributie niet kunnen betalen. Het leven van jongens en meisjes die opgroeien in armoede staat soms letterlijk stil. Wij vinden dat alle kinderen moeten kunnen sporten en daarom is het Jeugdsportfonds Rotterdam voor de derde keer op rij hét goede doel van de NN Marathon Rotterdam.

Het Jeugdsportfonds vergoedt de verenigingscontributie, waardoor een kind weer in beweging komt. Er is per kind jaarlijks een bedrag nodig van € 250. Dit geld gaat direct naar de sportvereniging. Jaarlijks creëert het Jeugdsportfonds alleen in Rotterdam al voor ruim 4500 kinderen een kans om te sporten.

Laat jouw kilometers tellen!
Vind jij ook dat ieder kind moet kunnen sporten? En geef jij een kind een sportkans? Maak hier een actie aan en laat jouw kilometers sponsoren door vrienden, buren, collega's of familie. Je vindt op dit platform allerlei tips om jouw actie zo succesvol mogelijk te maken. Of je nu 10 kilometer of een hele marathon loopt: elke stap telt, want samen zetten we de stad letterlijk in beweging.